Openings tijden

Zomertijd

ma-vrij van 09:00-16:00

za-zo van 10.00-17.00

 

Wintertijd

ma-vrij van 09:00-16:00

za-zo van 10.00-16.00

 

Bij aanwezigheid van dierverzorger/ vrijwilliger.

Login Form

Ben je vrijwilliger op De Woid en ben je op zoek naar het rooster of ander informatie, log dan hier in.

Boer(derij) zoekt vrouw (of man)

 Aangepaste openingstijden tijdens de wintertijd

Tijdens de wintertijd periode is de boerderij geopend in de weekenden van 10.00 tot 16.00 (bij aanwezigheid van dierverzorger/ vrijwilliger)

  

Vrijwilliger op een kinderboerderij

 

Boer(derij) zoekt M/V voor de weekenden

Kinderboerderij  "De Woid"  draait in het weekend en op de feestdagen op vrijwilligers (Vereniging Kinderboerderij de Woid).


Met zijn allen zorgen wij ervoor dat de boerderij open blijft voor bezoekers, dat er voor de dieren gezorgd wordt, je er een ijsje kunt kopen, de boerderij netjes blijft en ook voor de evenementen hebben wij deze hulp hard nodig.

Tijdens een “dienst” is de vrijwilliger verantwoordelijk voor het gebeuren op de boerderij. Op dit moment hebben wij een tekort aan mensen (18+) en is de boerderij hierdoor helaas regelmatig dicht. Dit gebeurt meestal op de middag, waardoor je als bezoeker voor gesloten deuren komt te staan. Voor de dieren wordt er natuurlijk wel gezorgd, dus daar hoef je, je geen zorgen over te maken.


Wil je meer weten spreek gerust onze vrijwilligers aan in het weekend of stuur een emailtje naar onze coordinator  en wij nemen contact met je op.